Onze werkwijze

Als je op deze pagina terecht komt dan wil jij graag met ons zoeken naar jouw nieuwe baan: super!

Wij hebben een breed netwerk in de catering en horeca met een diversiteit aan vacatures. Of het nu gaat om het vinden van een studie-gerelateerde bijbaan, startersbaan of de volgende stap in jouw carrière, wij gaan je helpen! Om de juiste baan voor jou te vinden willen wij graag iets meer over jou weten. Wij zijn benieuwd wat jij leuk vindt om te doen, of je graag in een team werkt of juist zelfstandig, liever broodjes smeert of de kassa bedient en nog veel meer! Uiteraard lijkt het je vooral heel leuk om in de catering te werken. Onze recruiters maken daarom graag persoonlijk kennis met jou.

Als jij wil dat wij met jou gaan zoeken naar een baan dan is de eerste stap natuurlijk om ons op de hoogte te brengen van jouw bestaan. Dit kun je doen door ons telefonisch te benaderen, te mailen, appen, je in te schrijven via onze website of direct te solliciteren op één van onze vacatures. Veel opties dus, maar onze werkwijze blijft na jouw aanmelding gelukkig hetzelfde. Lekker overzichtelijk!

Om het selectieproces voor jou te verduidelijken leggen wij ons stappenplan kort aan jou uit. Dan weet jij wat er met jouw aanmelding gebeurt nadat wij deze hebben ontvangen.