Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Wanneer je bijvoorbeeld bent verhuisd, dan kun je een mail sturen naar info@nobrothers.nl met jouw adreswijziging. Zij zullen dit doorvoeren in HelloFlex. Wanneer jouw paspoort of ID kaart is verlopen of je een nieuw bankrekeningnummer hebt, dien je een kopie mee te sturen van zowel de voor- als de achterkant. Krijg je reiskosten? Geef het dan ook door aan jouw contactpersoon van Y&A zodat ze kunnen kijken of dit wijzigt.

Wie is nobrothers?

Nobrothers is de overkoepelende holding waar young & ambitious onder valt. Naast Y&A vallen hieronder ook de labels active, de vrienden van beton, flex service groep, metaalkracht, beterwerk en montagewerk met ieder een eigen specialisme. Ga naar www.nobrothers.nl voor meer informatie!

Nobrothers  heeft een eigen backoffice welke verantwoordelijk is voor de contracten en uitbetalingen van alle labels. De naam Nobrothers Nederland B.V. vind je dan ook op jouw contract omdat zij juridisch jouw werkgever zijn.  Voor alle vragen omtrent contracten en uitbetalingen kun je bij hen terecht via info@nobrothers.nl of 085 – 485 54 15. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Hoe moet ik me ziekmelden?

Ziekmelden moet vóór 10.00 uur telefonisch bij Y&A via 020 – 412 50 20 óf 010 – 280 70 05 en vóór aanvang van het werk bij het bedrijf waar je werkzaam bent.

Y&A geeft jouw ziekmelding door aan het UWV (dat is alleen op maandag de rest verzorgen wij zelf qua uitbetalen) zij checken vervolgens hoe het met je gaat. Ben je niet bereikbaar, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw loondoorbetaling tijdens ziekte.

Je hebt recht op loondoorbetaling van 90% over het minimaal overeengekomen, het gemiddeld aantal gewerkte uren van de afgelopen weken. Wel heb je eerst 1 wachtdag, deze ziektedag wordt niet uitbetaald.

Ben je weer beter? Geef dit dan ook direct door aan Y&A.

Hoe kan ik me inschrijven bij Y&A?

Door op de homepage van de website te klikken op Direct Inschrijven. Daar vul je de benodigde gegevens in en upload je jouw CV. Een Recruiter van Y&A neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk gesprek in te plannen.
Het inschrijfformulier vind je hier.

Hoe kan ik me uitschrijven bij Y&A?

Door op de homepage van de website te klikken op de button ‘uitschrijven’.